torsdag 19 april 2012

Några av Doris leksaker

På jakt efter någonting att leka med vid sovplatsen i köket.


Här är Doris boll som vi fyller med godis/mat/skorpor som hon älskar! Jag inbillar mig att vår hund är en fantastiskt smart hund, för hon förstår verkligen hur den fungerar och rullar bollen in i ett hörn tar hon tassen och lyckas få ut den. Hon ser så festlig ut också, som om hon spelar fotboll.



Vi har tagit en gammal handduk som förmodligen kommer från IKEA och som vi inte kommer sakna och gjort till hund-handduk. Vi knyter en knut och i knuten lägger vi en godisbit. Den kämpar hon för att få ut godisen, också väldigt rolig lek tycker Doris!.



Senaste hemmagjorda leksaken, en gammal strumpa som Johan fyllde med tidningspapper. Den är väldigt rolig också! Vi la också i en tennisboll i strumpan efter ett tag, och då blev det ännu roligare!


Sen har vi köpt en råtta på IKEA som hon tycker om att bita på, vi har en liten leksak som piper som hon gillar också. Det är så kul att se när hon biter på den och den inte piper när hon förväntar sig det. Hon blir så frustrerad och försöker hitta pipisen inuti leksaken, himla roligt.

Vi brukar också gömma godis i lägenheten och säga "sök!" så får hon springa omkring och lukta sig till godisarna. Det tycker hon om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar