onsdag 27 juni 2012

Ett lejon på savannen

Eller snarare en Doris i sanden. När vi kom till Mellbystrand duggade det lite. Vi gick till stugan för att lämna lite grejer, sen gick vi en liten promenad med Doris. Vi hann hem precis innan det började regna rejält. Doris var lite skeptisk till var vi var, men la sig sen på madrass på golvet medan vi drack te och spelade Yatzy.

På kvällen blev det uppehåll! Vi tog ut Doris i sin löplina och hon blev helt galen i sanden! Hon sprang fram och tillbaka till oss, det var roligt att se! Hon är ju mycket piggare nu! Hon fick ta det lugnt när hon var nyopererad men nu får hon röra sig mer och mer. Enda problemet var ju att svansen fortfarande är i bandage, men det löste vi genom att ha en påse runt bandaget som vi tejpade fast. Det kommer ju in sand överallt när man är vi stranden, men hon hade inget i bandaget vilket var jätteskönt!

På midsommardagen var det lite sol! Så då låg hon ute i solen nästan hela tiden. Ibland tog hon en paus från solandet och gick in i den svala stugan, men mest låg hon ute och njöt.

Vi testade att ha henne lite lös också vid stugan, och det gick bra! Hon lyssnar bra på oss när hon är lös, bättre än när hon är i koppel. Så det gick bra att hålla koll på henne! Hon verkade trivas i sanden och solen.

Nästa gång vi åkert dit har hon förhoppningsvis läkt så bra att hon kan få plaska lite i vattnet, det skulle vara kul!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar